Nestle grevi 4 günü geride bıraktı: İşçiler kararlı, grev sürüyor...

Nestle işçilerinin 21 Haziran sabahı başlattıkları grev dördüncü günü geride bıraktı. Grev başladıktan sonra sendika ile patronların görüşmelerinden bir sonuç çıkmayınca, işçiler "greve devam" kararı aldılar. Uzlaşma sağlanmazsa Nestle Su ve Erikli Su işçileri de greve başlayacak.

soL-Bursa

Nestle işçilerinin 21 Haziran sabahı başlattıkları grev dördüncü günü geride bıraktı. Grev başladıktan sonra sendika ile patronların görüşmelerinden bir sonuç çıkmayınca, işçiler "greve devam" kararı aldılar.  Nestle işçilerine Türkiye'nin dört bir yanından dayanışma mesajları geliyor.   

Nestle'de grev dördüncü günü geride bıraktı. Patronlar ile Tekgıda-İş arasında yapılan görüşmelerin hiçbirinden sonuç çıkmadı. Kararlılıkla grevlerini sürdüren Nestle işçileri, kazanıncaya kadar greve devam edeceklerini belirtti.

İşçilerin temel talebi olan ücret artışı konusunda patronlar ikna edilemedi. Uzlaşma sağlanamazsa Erikli Su ve Nestle Su işçileri de önümüzdeki günlerde greve başlayacak. 

Fabrika önünde grev çadırında nöbet devam ederken, işçileri ülkenin dört bir yanında gelen dayanışma mesajlarıyla moral buluyor.