'Kerry, İran rejimini devirmek için 34 farklı planı bizzat yönetiyor': 2 milyar dolar bütçe ayrıldı!

İran Devrim Muhafızları Gönüllü Milisler Teşkilatı Komutanı Tuğgeneral Muhammed Rıza Nakdi, ABD'nin İran'da iktidarı devirmek için 2 milyar dolar bütçe ayırdığını, operasyonları ABD Dışişleri Bakanı Kerry'nin yönettiğini söyledi.


ABD'nin İran'ı hedef alan saldırganlığı sürüyor. Sputnik'te yer alan habere göre ABD, İran'da iktidarı devirmek için  2 milyar dolar bütçe ayırdı. İranlı yetkililerin nükleer müzakerelerde yaptıkları görüşmelere işaret eden İran Devrim Muhafızları Gönüllü Milisler Teşkilatı Komutanı Tuğgeneral Nakdi, "ABD'li yöneticiler bir taraftan bizim yetkililerimizle müzakere yapıp ve tebessüm ederek nazik görüntülerle fotoğraf çektiriyorlar, bir taraftan da yıkıcı operasyonlarına devam ediyorlar" ifadelerini kullandı.

Son günlerde gözaltına alınan bazı casuslardan birçok bilgi elde ettiklerini belirten Nakdi, "Casuslardan edindiğimiz bilgilere göre, ABD, İran rejiminin yıkılması için 2 milyar dolar bütçe tahsis etmiş. 200 milyon dolar Dışişleri Bakanı John Kerry'e ayrılmış. Bu kişi, müzakerelerin son aşamalarında kan ter içerisinde çabalıyormuş gibi gözükürken, masanın öbür tarafından gülücükler gönderiyordu. Ayni kişi şimdi rejimi devirmek için 34 farklı plan, proje ve program yaparak bizzat yönetiyor" şeklinde konuştu.