FHKC: Bireysel eylemlerin halk desteği ve önderliğe ihtiyacı var

FHKC, işgal altındaki Filistin topraklarında gençlerin yaptığı kişisel eylemleri selamlarken, bu eylemlerin halk desteğine ve bir önderliğe ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Dış Haberler

Özellikle işgal altındaki Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da İsrail asker ve polislerine yönelik bireysel eylemler sürerken, siyonist rejim Filistinlileri katletmeye devam ediyor.

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC) tarafından yapılan açıklamada, kahraman Filistin gençliğinin işgal altındaki topraklarda yaptığı eylemler "devam etmesi, yükselmesi ve geliştirilmesi gereken operasyonlar" olarak nitelendirildi.

Batı Şeria ve Kudüs'teki eylemlerin kitle desteğine sahip olmasının önemine dikkat çeken FHKC, "direniş eylemleri çeşitli biçimler alabilir; buna bıçakla direniş de dahildir" dedi.

Her Filistinlinin işgale ve yerleşimcilere karşı "potansiyel bir gerilla" olduğunu kaydeden FHKC, sömürgecilerin hiçbir yerde güvenlik ya da istikrar bulamayacağına dikkat çekti.

FHKC ayrıca bu bireysel eylemlerin organize bir hale getirilmesini ve birleşik bir ulusal liderlik yaratılmasını istedi.