ABD Başkanı Trump'ı yargılama talebiyle internet sitesi açıldı

ABD'nin seçilen başkanı Donald Trump'ın göreve başlamasının hemen ardından "ImpeachDonaldTrumpNow.org" ismiyle bir internet sitesi açıldı.

Dış Haberler

ABD'nin seçilen Başkanı Donald Trump'ın göreve başlamasının hemen ardından "ImpeachDonaldTrumpNow.org" ismiyle bir internet sitesi açıldı. Free Speech for People ve RootsAction tarafından hazırlandığı ifade edilen site ABD Başkanı Donald Trump'ın şirketleri ve görevi arasında bir çıkar çelişkisi olduğunu belirterek yargılanması çağrısında bulunuyor.

Free Speech for People yöneticisi Ron Fein, "Eğer bundan kaynaklabilecek tüm olumsuzlukları öylece beklersek, demokrasimiz çok büyük bir zarar görmüş olur" açıklamasında bulunurken sözlerine "Temel kurumlara inancı sarsacaktır. Hiçbir şey değilse de Amerikalıların, ABD Başkanı'nın doğru olduğuna inandığı şeyi yaptığına güvenmeleri çok önemli... başka bir ülkede yarım kalmış bir kumarhane inşaatını sürdürmeye başlayıvereceğine değil" şeklinde devam etti.

Fein, yaptığı açıklamada Trump'ın yabancı ülkelerin hediyelerini kabul ederek daha şimdiden anayasayı çiğnediğini belirtti.