“Yiğit Başbakan’ın elini güçlendirelim”

AKP'nin yerel seçimlerde Türkiye'nin bölgedeki önemini pazarlama stratejisi devam ediyor. Son olarak emperyalist planlarda söz sahibi olmak için seçimlerde Başbakan'a oy istendi.

soL (HABER MERKEZİ) AKP Grup Başkanvekili Sadullah Ergin, Antakya'da partisine gerçekleşen katılımlarla ilgili toplantıda konuşarak, 29 Mart seçimlerinin Başbakan'ın elini güçlendirme seçimleri olduğunu söyledi.

Ergin, "Bu seçim, yiğit Başbakanımızın elini güçlendirme seçimidir. Seçimin sonuçlarını sadece 70 milyon nüfuslu Türkiye değil, Bosna-Hersek, Kosova, Fas, Tunus, Ürdün, Filistin ve Gazze'deki gözü yaşlı tüm analar da bekliyor" dedi.

Türkiye'de şu an demokratikleşme mücadelesi verildiğini söyleyen Ergin, "Bu seçim, 'Türkiye ayakları üzerine basan bir ülke olsun mu olmasın mı? Faili meçhuller bitsin mi bitmesin mi?' seçimidir. Tüm bunların bitmesini ve ülkede istikrar olmasını istiyorsak oylar AK Parti'ye verilmelidir. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti Atatürk'ten sonra dış politika arenasında en parlak günlerini bu dönemde yaşadı. İktidarımız döneminde ülkemiz, Avrupa'nın 6'ncı, dünyanın 17. büyük ekonomisine sahip oldu" diye konuştu.