MOSSAD konuşmaları cami minaresinde!

Hatay'da bir köyün camisinin minaresinden duyulan İbranice konuşmaların, MOSSAD ajanlarının telsiz konuşmaları olduğu ortaya çıktı.

Yurt gazetesinin haberine göre, Suriye sınırına en yakın köy olan Hatay’ın Kızılçat köyünde, cami hoparlöründen imamın sesi yerine iki kişinin İbranice telsiz konuşmalarının duyulması köylüleri şoka uğrattı.

İbranice konuşmalarda, kodlar ve rakamların yanı sıra konuşanların içinde bulundukları durumla ilgili yorumların yer aldığı öğrenildi.

Askerler de duyuyor
Kızılçat köylüleri, caminin hoparlörüne karışan bu telsiz konuşmalarını bir aydır duyduklarını ve bunu yetkililere bildirdiklerini ancak bir önlem alınmadığını söylüyor. İddiaya göre, bu konuşmalar köy meydanın tam ortasında bulunan Jandarma Piyade Karakolu’ndaki askerler tarafından da rahatlıkla duyuluyor. İbranice yapılan telsiz konuşmaları belli aralıklarla özellikle de geceleri cami minaresinden çevreye yayılıyor.

CHP soru önergesi verdi
“Şifreli” konuşmalar, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan tarafından da Meclis gündemine taşındı. Tezcan verdiği soru önergesiyle Başbakan Erdoğan’a, “Bölgede İsrail istihbarat birimleriyle ortak herhangi bir faaliyetiniz var mıdır?” diye sordu. Tezcan soru önergesinde, Güneydoğu, Hatay- Suriye sınırı ve Kilis’e kadar olan bölgenin MOSSAD ve CIA ajanlarının cirit attığı bir bölge haline geldiğini iddia etti. CHP’li Tezcan, “Bakıyoruz bu ajanlar pasaportsuz, rahat, serbest bir şekilde sanki işgal topraklarında geziyormuş gibi rahatlar. Bölgedeki bir cami minaresinden duyulan İbranice konuşmalar gösteriyor ki MOSSAD bölgede çok rahat faaliyet içinde. MOSSAD, Suriye’deki kışkırtmaların neresinde? CIA neresinde? Türk istihbaratı bundan habersiz mi? Yoksa bu işin ortağı mı? Türk devleti kendi sınır güvenliğini alma konusunda aciz mi yoksa bir maceranın içerisinde mi? Hükümetin bunları cevaplaması lazım” diye konuştu.

Cami minaresindeki konuşmalar
Türkçe’ye tercüme edilen konuşmalarda, olaylardan ve kişilerden şifrelerle bahsedilmesi nedeniyle konuşmaların tam olarak ne hakkında olduğunu anlamak mümkün değil. Ancak konuşmalar Türkiye-Suriye sınırındaki MOSSAD varlığını kanıtlaması açısından önem taşıyor.

MOSSAD ajanları arasında geçen konuşmaların bir bölümü şöyle:

Uzun bir konuşmada, (Uzun uzun konuşup) Bizi 1974’teki olaylara döndürmek istiyorlar ve bizi devamlı kızgın göstermek istiyorlar. 7421 ve 2121’e döndürmeye çalışıyorlar. Bütün her şeyi bu olaylar üzerinden döndürmeye çalışıyorlar.
-2123 üstünden seni yönlendirmek istiyorlar (diğeri)
-Bütün her şeyi ona yönlendirmek gerekir ki 74’deki gibi 1174 ve 114. Benim ona açıp dönmem gerekir.
-Pozisyonun nedir? (Boğuk ses)
- Tekrar geri döneceğiz. Başka bir şey izah edeceğim sana (Ya da bana izah edebilirsin)
- Ben yolu bulacağım ve incelemeye alacağım. Ona göre söyleyeceğim sana (yön vereceğim)
-Seninle görüşmek istediğini söyledi. (Yürüme sesleri)
- Bunu sana izah edip geri döneceğim.
- Tamam, teşekkürler
- Orda olduğunu söylüyorsun. 2113- 2103 Ben sana haber vereceğim (Bu kodlarla ilgili haber verecek)
-Tamam saat 2’de görüşelim.
- Biz ne yapabiliriz? Kuvvetli olmamız gerekir. Ve ayarlamamız gerekir.
-Tahmin ediyorum ki biraz uzak kalıyoruz
-Orada ne yapıyorsun?
-2112- 2113- 2103 bunlara dönmeye çalışın. Ve bunları hatırlatmaya çalışıyorum. Ve ona göre sonuca varmaya çalışacağız.
-Ok tamam
-O biraz kuvvetli olup her şeyi ayarlamak istiyor
-2113’e dönmek için konuşmalar yapıyor