Fatih Erbakan: 1 trilyon hiçbir şey!

Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın "Kayıp Trilyon davası" yorumu: 1 trilyon hiçbir şey...

soL (HABER MERKEZİ) Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan Gazete Habertürk'te Nur Toprakoğlu'na yaptığı açıklamada Kayıp Trilyon davası ile ilgili olarak ilginç açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kayıp trilyon davasında babası Necmettin Erbakan ile birlikte yargılanması üzerine Erbakan "Paranın nereye gittiği apaçık ortada. Mahkemeye sunduğumuz yüzlerce çuval delil var, çuvallarda da o dönemde Refah Partisi'nin yaptığı harcamaların faturaları bulunuyor" dedi. Partilerin şimdilerde 150-200 trilyon aldığını hatırlatan Erdoğan, "yani o bir trilyon hiçbir şey değil" dedi.

Babasının 147 kilo altınının da "büyük bir hazineymiş gibi gösterilmesine" kızan Erbakan, kendisinin de danışmanlık hizmetleriyle geçindiğini anlattı.

Bir soru üzerine Erbakan, 10 yaşından beri günde beş vakit namaz kıldığını 12 yaşından beri oruç tuttuğunu anlattı. "Türkiye'de Milli Görüş iktidar olursa kadınlar başı açık dolaşamayacak mı?" sorusuna "dolaşacak allah insanları özgür bırakmış. Sizi yaratmış ama günah işleme, başınızı açma gibi her türlü özgürlüğü vermiş" cevabını verdi. Gazeteci Nur Toprakoğlu'nun Erbakan'ın cevabı üzerine "ben şu anda günah mı işliyorum?" sorusuna da Erbakan "Tabii, ama bu günah kelimesini kötü insan gibi göstermemek lazım. Günahların son nefese kadar affolma imkanı var" cevabını verdi.