Dönmez polis komplosunda ısrarcı

Ankara Yenikent'teki Zir Vadisi'nde bulunan mühimmatla ilgili askeri mahkemede yargılanan Yarbay Mustafa Dönmez, "Polis tarafından komplo kuruldu. İşin içinde MİT de yer almış olabilir. Kazıyı yapan 13 polis ve jandarma dinlensin" dedi.

soL (HABER MERKEZİ) Ergenekon soruşturması kapsamında Ocak ayında teslim olan Yarbay Mustafa Dönmez'in evinde ele geçirilen krokiden yola çıkılarak Ankara'nın Sincan ilçesine bağlı Yenikent Mahallesi'ndeki Zir Vadisi olarak bilinen mevkide bir evin yakınında kazı çalışması başlatılmıştı. Burada bulunan mühimmatla ilgili askeri mahkemede yargılanan Yarbay Mustafa Dönmez, "Polis tarafından komplo kuruldu. İşin içinde MİT de yer almış olabilir. Kazıyı yapan 13 polis ve jandarma dinlensin" dedi.

"Hayatı boyunca eline silah almadığını" savunan Dönmez, "Ben yazan, çizen bin insanım. Ağaç kesenleri bile katil olarak görüyorum. Benim silahla mühimmatla ne işim olabilir. Bunu da anlamıyorum. Değil Başbakan'a suikast, hayvanlara ve ağaçlara bile zarar vermekten çekinen bir insanım. Burada çok net bir operasyon ve bilgi kirlenmesi var" dedi.