Devlet tam kadro aşiret düğününde!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker Şanlıurfa'da bir aşiret düğününe katıldı. Şarkı söyleyip oynayan bakanlara aşiret üyeleri dolar saçtı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker Şanlıurfa'da bir aşiretin düğününe katıldı.

Şanlıurfa'da Süleymanlar aşiretine mensup AKP'nin eski milletvekili Faruk Bayrak'ın kardeşi Sedat Bayrak'ın düğün törenine katılan bakanlar şarkı söyleyip dans ettiler. Aşiret mensupları, dans eden 3 bakanın üzerine Amerikan dolarları saçtı.

Harem-selamlık düzenlenen düğünde bakanlar 3 çocuk esprisi yapmayı da ihmal etmediler.

Devlet aşiret düğününde tam kadro!
Yaklaşık bin 1500 kişinin katıldığı aşiret düğününe devlet tam kadro katıldı. Süleymanlar aşiretinin düğününe Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker'in yanı sıra AKP Şanlıurfa milletvekilleri Zeynep Karahan Uslu, Mahmut Kaçar, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu kamu kurumlarında görevli memurlar da katıldı.

Bu şekilde, bir aşiret düğününde devlet toplamda, 3 Bakan, 2 Milletvekili, 1 Vali, 1 Belediye Başkanı, 1 Emniyet Müdürü ile temsil edilmiş oldu.