Çatlı’nın arkadaşından ilginç seçim şovu

Abdullah Çatlı`nın arkadaşı olan MHP’li Göleli, Iğdır’da belediye başkanı adayına destek vermek üzerine yaptığı konuşmada toplanan kalabalığa “çök-kalk” talimi yaptırdı.

soL (HABER MERKEZİ) Abdullah Çatlı`nın arkadaşı ve daha önce MHP'nin Iğdır Milletvekili adayı olan Mikail Göleli yerel seçimlerde aday olan MHP Iğdır Belediye Başkan adayı Ali Ekber Yeşil`e destek vermek için Iğdır'a gitti. "Bozkurt Mikail" sloganlarıyla karşılanan Göleli, konuşmasını izleyenlere "çök-kalk" talimi yaptırdı.

Göleli, İstanbul`da triko alanında imalat ve ihracat yapan MHP Iğdır Belediye Başkan adayı Yeşil`e destek vermek için Iğdır'a giderken, Göleli ve Yeşil`i yaklaşık 500 kişi Yaycı Köyü girişinde karşıladı. MHP İl Başkanlığı binasından alanda toplananlara hitap eden Göleli, "Bozkurt Mikail", "Efsane Mikail" sloganları arasında konuştu. Göleli yaptığı konuşmada, "Çalışacağız, başaracağız, kazanacağız. Disiplini elden bırakmayacağız. Bire bir mücadele edeceğiz. Bu meydan bizlerindir" derken sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu meydan bizlerin olmaya devam edecektir. Rehavete kapılmak yok. Yok dedim mi yok."

Daha sonra, alanda toplanan kalabalığa sağ eliyle mikrofonu tutarken sol eliyle de "Çök-Kalk" komutları vermeye başlayan Göleli, kendisini dinleyenlerin büyük bölümünün aldığı komutlar üzerine üç kez oturup kalkması üzerine "Hepiniz asker gibisiniz" dedi. Alanda toplananlar Göleli'ye "Bozkurt Mikail", "Alparslan Türkeş`in askerleriyiz"solganıyla karşılık verirken, Göleli " Ay- yıldızlı bayrağımı, gönderden kimse indiremez" sözleriyle toplanan kalabalığı daha da 'coşturdu.' Göleli yaptığı konuşmada kendisini karşılayanlara "Söz veriyor muyuz? Ekber Yeşil Başkanımız mı? Destekliyor muyuz?" diye sorarken, kalabalıktan gelen "Evet" yanıtları üzerine, konuşmasını, "Allah`a, Kuran`a ve silaha yemin olsun" diyerek tamamladı.