Abdüllatif Şener Saadet Partisi'ne geçecek iddiası

Abdüllatif Şener geçtiğimiz günlerde Kocaeli'nin Çayırova ilçesine yaptığı ziyarette Saadet Partisi'ne geçeceğinin sinyallerini verdi.

cayirovagundem.com'un haberine göre AKP kurucularından Abdüllatif Şener, Kocaeli'nin Çayırova ilçesine yaptığı ziyarette Saadet Partisi’ne katılacağının sinyallerini verdi. Çayırova İlçe başkanı İlhami Bayrak da Abdüllatif Şener’in Saadet Partisi'ne geçeceğini doğruladı.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Töngüç ve İlhami Bayrak’la birlikte bir yemek yiyen Abdüllatif Şener, daha sonra yanındakilerle birlikte Saadet Partisi ilçe binasına geçti. Burada gazetecilerin sorunlarını yanıtlayan Abdüllatif Şener Saadet Partisi'ne geçeceğinin sinyallerini verdi.

Türkiye Partisi'ni kapattığını ve şu sıralar siyaset yapmadığını söyleyen Şener, “Biz Türkiye Partisi'ni kurarken hükümetin ülkeyi yanlış yönettiğini ve bu ülkede muhalefetin olmadığını söylemiştik. Bu doğrultuda halktan da gelen destekle partiyi kurduk. Ama Türkiye’nin içinde bulundu anti-demokratik ortam bizi siyaset yapamaz hale getirdi. Açıkçası maddi sorunlar da yaşadık. Dolaysıyla partiyi kapattık” şeklinde konuştu.

Şener’in Saadet Partisi'ne geçeceğiyle ilgili konuşan Bayrak “Kendisi milli görüşlü değerli bir siyasetçidir. Milli görüş çatısı altında bakanlık yapmıştır. Saadet Partisine geçmesi bize güç katacaktır “ dedi.