Özgür Web Teknolojileri Günleri başlıyor

Linux Kullanıcıları Derneği ve Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Topluluğu tarafından bu sene üçüncüsü düzenlenen Özgür Web Teknolojileri Günleri etkinliği 19 - 20 Ekim tarihler arasında Yeditepe Üniversitesinde yapılacak.

Türkiye’de Özgür Yazılımın gelişmesi ve yaygınlaşması amacıyla kurulmuş Linux Kullanıcıları Derneği (LKD) her yıl düzenlediği özgür web teknolojileri günleri etkinliğini bu sene Yeditepe Bilgisayar Kulübü ile beraber 19 - 20 Ekim tarihlerinde Yeditepe Üniversitesinde yapılacak.

Yurt içi ve dışından gelen birçok katılımcının desteği ile iki gün sürecek etkinlikte onlarca web teknolojisi hakkında zengin içerikli sunumlar yapılacak. Teknik sunumların yanı sıra “Yazılım Mühendisliği ve Günümüz PHP Programcılığı”, “Özgür Yazılım Felsefesi”, “W3C Web Eğitimi Topluluğu ve Doğru Web Eğitimi”, “Çerezler, Faydadan Çok Zarar Mı?”, “Panel: Phorm, DPI ve Mahremiyet” gibi konularda da sunumlar yapılacak.

Her sene ücretsiz olarak yapılan bu etkinlikl ilgili daha fazla bilgi almak için etkinlik web sitesi olan http://www.ozgurwebgunleri.org.tr/2012/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

(soL- Haber Merkezi)