Sıla'dan karar sonrası ilk paylaşım: Susan binlerce kadının sesi olmak istedim...

Ahmet Kural adlı oyuncu tarafından darp edilen şarkıcı Sıla Gençoğlu, mahkemeden çıkan hapis cezası kararı sonrası, 'Susmak kolayıydı, ben zoru seçtim. Avazım çıktığı kadar bağırıp, susan binlerce kadının sesi olmak istedim. O kadınların yaşadığı ne varsa yaşadım!' dedi.

Ahmet Kural tarafından darp edilen şarkıcı Sıla Gençoğlu, Kural'a verilen hapis cezası sonrası sosyal medyadan bir açıklamada bulundu.

“'Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var' demiştim birkaç ay önce. Çok örselenmiş çok kırılmıştım. Susmak kolayıydı, ben zoru seçtim. Avazım çıktığı kadar bağırıp, susan binlerce kadının sesi olmak istedim. O kadınların yaşadığı ne varsa yaşadım!" diyen Gençoğlu, "Yalanlar, iftiralar, algı operasyonları, toplum değerleri üzerinden beni sosyal lince kalkışmalar… Ama ben tek bir şeye, adalete yani doğruya güvenmeyi seçtim. Yalansız dolansız, bazen başıma geleni anlatırken çakıl taşları yutarak ama hep adalete inanarak ve sessiz kadınların gözlerinden güç alarak! Bugün, Adalet Sarayı’nın önünde konuşurken yine binlerce kadındık. Bu süreçte yanımda olan, sesim olan herkese çok teşekkür ederim. Ben yine yaşadıklarımdan bir şeyler öğrenmeye ama yine hayatı bildiğim gibi, kimseden korkmadan yaşamaya devam edeceğim… Hiçbir haksızlık karşısında sessiz kalmayarak…" ifadelerini kullandı.