Sabah, Akşam, Star, Millet'in eski yazarı Ergun Babahan, bugün de Evrensel'de yazdı!

Sabah, Yeni Binyıl, Akşam ve Star'da çalıştıktan sonra son olarak Gülen cemaatine yakın Millet gazetesine geçen Ergun Babahan, bugün de Evrensel gazetesinde yazdı. Babahan daha önce Tayyip Erdoğan destekçisiyken, daha sonra cemaate destek veren tavrıyla tanınıyor.

Haber Merkezi

Sabah, Yeni Binyıl, Akşam ve Star'da çalıştıktan sonra son olarak Gülen cemaatine yakın Millet gazetesine geçen Ergun Babahan, bugün de Evrensel gazetesinde yazdı. Babahan daha önce Tayyip Erdoğan destekçisiyken, daha sonra cemaate destek veren tavrıyla tanınıyor. 

Babahan, bugün kapılarını kendisine açan Evrensel'de "İşte faşizm budur" başlıklı bir yazı yayınladı. Evrensel de, Babahan'ın bu yazısını, "Suçu ve suçluyu övmek iddiasıyla hakkında gözaltı kararı çıkarılan Gazeteci Ergun Babahan, Evrensel'e yazdı" anonsuyla duyurdu. 

Yazısına, "Sevgili Fatih Polat’ın konukseverliği sayesinde bugün size Evrensel gazetesinden seslenme fırsatı buluyorum. Cadı kazanına dönen Türkiye’de faşizan uygulamanın hedeflerinden biri de ben oldum maalesef" cümlesiye başlayan Babahan, yazısında "Türkiye’nin önünde tek yol vardır; demokrasi, hukukun üstünlüğü ve barış" dedi.