Küfürbaz başkan: Aslında çok hümanist fikirlerim vardır...

Sekreterlere dönük küfürlü ifadeler içeren konuşması dün basına yansıyan AKP'li Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, özür diledi ve "Aslında çok hümanist fikirlerim vardır" dedi.

AKP'li Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, CNN Türk'te yayınlanan haber programına telefonla bağlanarak, dünkü sözleri nedeniyle özür diledi. Kozlu, "Orada sadece bana uygulamada bulunan sekreterle ilgili konuştum. Bir vekille, bir bakanla bile rahat rahat konuşurken, bir müdürle konuşamazsın. Ben işlerimin düzgün gitmemesinin kızgınlığıyla bürokrasiye çıkışmıştım, kızmıştım" dedi.

"Kendi sekreterime kızım derim. Onlar da namuslu, dürüst insanlar. Hepsinden çok çok özür diliyorum. O günkü sekreterle ilgili bir laftı" dedi ve "haddini aştığını" söyledi.

Ancak Bektaş, saldırgan üslubunu da sürdürerek, "Kim olursa olsun, kimsenin karşısına geçip sakız çiğneyip, bacak bacak üzerine atılmaz. Ani bir çıkış ve konuşma şeklinin kurbanı olduk. O sekreterden yine de özür dilemiyorum" dedi.

Daha sonra Bektaş, spikerin ısrarı üzerine "Peki ondan da özür diliyorum. Haddimi aştım özür dilerim" diyebildi.

Bektaş, Türkiye'de bürokrasi iktidarı olduğunu ve aslında seçilmişlerin hiç bir şey yapamadığını dillendirmeye de devam etti.

"... sırf o....luktan sekreter olmuş"
Bektaş'ın dün basına yansıyan sözleri arasında şu ifadeler vardı: “Bir genel müdür milletvekiline, ‘Ya ne var milletvekili’ diye konuşuyor. Veya sekreteri ağzında sakız, ‘Genel müdürümüz şimdi müsait değil.’ Ağzının ortasına bir tane geçireceksin. Ben 10 bin kişinin oyuyla gelmişim. O, belki sırf o....luktan sekreter olmuş oraya."

(soL - Haber Merkezi)