Bu sözler Erdoğan'a: İçimizdeki beyinsizler yüzünden bir helak gerçekleşebilir, şimdi tevbe zamanı

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu. Dilipak, 'İçimizdeki beyinsizler yüzünden bir helak gerçekleşebilir. Talut – Calud’u hatırlayın. İçimizden çoğu o 'içme' denilen 'zehirli su'dan kana kana içtiler. Şimdi tevbe zamanıdır. Şimdi Davud’un sapanını ele alma zamanı' dedi.

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a dikkat çeken bir çağrıda bulundu.

Dilipak, AKP'li belediyelerde baskı, tehdit ve taciz uygulamaları olduğunu yazarken, "İçimizdeki beyinsizler yüzünden bir helak gerçekleşebilir" ifadelerini kullandı.

'İFTİRA, TEHDİT, TACİZ'

"Bu benim için zor bir yazı oldu. Kaç kez sildim, yeniden yazdım, yumuşattım. Dudaklarımı ısırdım, elim titredi, utandım. Öfkelendim. Sonunda kuşa çevirdim" diyen Dilipak, AKP'li belediyelere ilişkin, "Bazı AK Partili belediyelerde, bazı bakanlıklarda, kamu kuruluşlarında birilerinin adamı olmadığı, olanlara göz yummadığı için baskıya uğrayan, tehdit edilen, taciz edilen bir sürü eleman var. İftira ediyorlar. Tecrit uyguluyorlar. Hiçbir iş verilmeden bankamatik memura dönüştürülen personeller var. Kimi bakanla, kimi başkanla tanış diye kendini konumlandırıyor. Sorumlusu olmadığı işlerden dolayı suçlanıyorlar, zimmet çıkartılıyor. Yargıya da gidemiyorlar. Niye, partiye zarar verirmiş" ifadelerini kullandı.

'ANLATMAM GEREKEN ÇOK ŞEY VAR'

Bir yıldır görüşemediklerini ve Erdoğan'a anlatması gereken çok şey olduğunu belirten Dilipak, "İçimizdeki beyinsizler yüzün bir helak gerçekleşebilir. Allah o zaman işlerimizi sarp dağlara sardırır. Talut – Calud’u hatırlayın. İçimizden çoğu o 'içme' denilen 'zehirli su'dan kana kana içtiler. Şimdi tevbe zamanıdır. Şimdi Davud’un sapanını ele alma zamanı. Geç kalmadan. Şikâyet değil, ama siyasette olması gerekenler üzerine yarın da yazmaya devam edeceğim. Daha yazacak çok şey var zira" dedi.