Sabah gazetesinden ilginç iddia: Fuat Avni Fethullah Gülen'dir

AKP'nin yayın organlarından Sabah gazetesi, "Gülen hakkında yakalama kararı" haberinde ilginç bir iddiada bulundu. Sabah'ın haberine göre, Fuat Avni adlı Twitter hesabı Fethullah Gülen'e ait.

Cemaat operasyonu ardından dün Ekrem Dumanlı serbest bırakılırken, Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca dahil 4 kişi tutuklandı, Fethullah Gülen hakkında ise yakalama kararı çıkarıldı.

Konuyu bugün sayfalarına taşıyan Sabah gazetesi, Gülen'in görüldüğü yerde yakalanacağını ileri sürdü.

Haberde ilginç bir alt başlığa yer veren Sabah, "Fuat Avni Gülen'dir" derken, şu ifadelere yer verdi:

Paralel Yapı için Twitter'de faaliyet gösteren Fuat Avni'nin Pensilvanya'da yaşayan Fethullah Gülen olduğu, Tahşiye soruşturmasındaki kızgınlıkla yazdığı Twitlerden belli oldu. Daha önce kendisiyle ilgili Fuat Avni iddialarına Twitter'den yanıt veren Zaman Gazetesi eski yazarı Hüseyin Gülerce, Fuat Avni'nin Pensilvanya'daki Gülen ve istihbarat elemanları olduğunu yazmıştı. Fuat Avni dün yine Gülerce'yi hedef aldı. Fuat Avni'ye Twitter'den yanıt veren Gülerce ise, "Ben Fuat Avni'ler gibi karakter zaafı ile malul değilim. İnsanlara lakap da takmam. "Kör","topal" demem. Bir genel başkan için uluorta Çilingiroğlu" da demem" diye yanıt verdi. Gülen'i tanıyan isimler, Gülen'in "Çilingiroğlu" ismini lideri Kemal Kılıçdaroğlu için kullandığını, Latif Erdoğan'a da "Topal" dediğinin pek çok şahidi olduğu dile getiriliyor.