Sarıgül'den Gürsel Tekin'e yanıt

Mustafa Sarıgül, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in "Artık kararını vermeli" sözlerine yanıt verdi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in, CHP'ye katılım konusunda, "Artık kararını vermeli" yönünde açıklamalarına Kayseri'den yanıt verdi.

DHA'nın haberine göre, önümüzdeki günlerde Türkiye Değişim Hareketi gönüllüleri ile kararlarını vereceklerini dile getiren Sarıgül, şunları söyledi:

"Bize nerede ihtiyaç duyuluyorsa orada oluruz. Siyasetçi bir yerlere geliyorum dememeli, toplum onu nerede görmek istiyorsa orada olmalıdır. Biz de bu kapsamda Türkiye'yi dolaşıyoruz ve dolaşmaya devam edeceğiz. Benim bir yerlere gelmem önemli değil. Yurttaşlarımın beni nerede görmek istedikleri önemli. Hiçbir parti ayrımı yapmadan görüşmeleri yapıyorum. Önümüzdeki günlerde arkadaşlarımla birlikte bu konuyu değerlendirip, kararımızı vereceğiz. Ama bunu herkes bilsin Sarıgül ve Türkiye Değişim Hareketi’ndeki arkadaşları hiçbir zaman koltuk peşinde koşmaz, hizmet peşinde koşar. Makam-mevki peşinde olmayız. Türkiye için yararlı olacak bir kararı önümüzdeki günlerde vereceğiz. Önemli olan toplumun çıkarına yönelik bir kararı vermek. Bu konuda üzerimize düşeni yapacağız. Bizi nerede görmek istiyorlarsa orada oluruz. Türkiye Değişim Hareketi, iktidara endeksli bir harekettir. İnanlara saygılı bir laiklik anlayışı ile toplumun tüm kesimler ile kucaklaşırız. Harekete destek verenleri yarı yolda bırakmayız."