Karaalioğlu derin komployu göremiyor

“Nitekim, bu büyük çaba sayesinde Mayıs ayına kadar İstanbul, 2020 [Olimpiyatları] için açık ara favori haline gelmişti. Madrid’i daha baştan geçmeyi başarmış ve en büyük rakibimiz Tokyo’yu da geride bırakmıştık. Tam parmaklarımız olimpiyat meşalesine dokunmaya başlamıştı ki Gezi Parkı olayları patlak verdi...”

Mustafa Karaalioğlu, Star’daki köşesinde böyle diyor.

“Türkiye kaybederse yani İstanbul olimpiyatları alamazsa bunun sorumlusu Gezi Parkçılar olacak.”

Maalesef, Karaalioğlu dostumuz, ülkemiz üzerinde oynanan büyük komployu tamamen yanlış okuyor ve komplocuların oltasına geliyor.

Bakın...

“Gezi Parkı” bahanesiyle ülkemiz, uluslararası pizza sermayesinin başını çektiği dış odaklarca karıştırıldı. Fakat hükümetimizin dirayeti ve polisimizin destanı sayesinde biz bu oyunu bozduk. Türkiye’deki oyun tutmayınca, Brezilya’yı karıştırdılar.

Neydi Brezilya’da en fazla kullandıkları bahane? “Ulaşım ücretleri bu kadar pahalıyken niye Olimpiyat düzenleniyor, bir sürü para akıtılıyor?”

Derin komplo, Brezilya’da yaşananlarda gizli. Plan şu: 2020 Olimpiyatları Türkiye’ye verilecek, 2019’da pizza fiyatlarında indirime gidilerek lahmacun sektörü çökertilecek, Gezi’ciler “Lahmacunlar bu kadar pahalıyken niye Olimpiyatlar düzenleniyor?” diyecek.

Böylece 2023 planlarımız suya düşecek.

Oyuna gelme Türkiye’m!