Ak Trol Emre Uslu'ya küfür edilen videoyu sevinçle paylaştı ama...

Ak Trol hesaplarından "Esat Ç.", Erdoğan protestolarını çeken Emre Uslu'ya edilen küfürleri sevinçle paylaşırken, o ve tekrarlayıcı trolleri videoda küfürlerin hedefi olan diğer kişinin Erdoğan olduğunu anlayamadılar...

İlk gün Erdoğan'ı protesto ederken korumalarla karşı karşıya gelen yurttaşlar, Brookings önünde toplananlar arasında da vardı. Bu sırada orada bulunan Emre Uslu beklemediği şekilde protestocularla karşı karşıya geldi. Protestoları Periscope'tan canlı yayınlayan Emre Uslu'ya dönen protestolar ona yönelik de sert ve küfür dolu ifadeler kullandı.

Ak Trol hesaplarından "Esat Ç." ise bu videoyu "ve emre uslu periscope çeker :D ahahahahah. izleyin." ifadeleriyle paylaştı. Videoda Emre Uslu'ya küfür edilmesinden mutluluk duyan "Esat Ç." önemli bir noktayı ise fark etmemişti.
Protestocular, Emre Uslu'ya ve Fethullah Gülen'e hakaretler ederken, "sizin de", "senin de" gibi ifadeler kullanmıştı. Buradaki dahi eki ile kastedilen öteki kişi ise tabii ki Erdoğan'dı.
Aktroller, Gülen ve Emre Uslu'ya edilen hakaretlerden pek memnun kalırken, aslında hakaretlerin önce Erdoğan'ı hedef aldığını belli ki dert etmediler.