Yandaş kavgası! Yiğit Bulut'tan Etyen Mahçupyan'a: Bu adam yüzsüz

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Yiğit Bulut ile Akşam gazetesi yazarı ve Ahmet Davutoğlu'nun fahri danışmanı Etyen Mahçupyan'a "yüzsüz" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun fahri danışmanı Etyen Mahçupyan'ın kendisini eleştiren sözlerine TRT'den yanıt veren Cumhurbaşkanı danışmanı Yiğit Bulut, Mahçupyan'ın "Sızdırılmış kişi" olduğunu iddia ederek "Boşuna kim olduğunuzu iyice deşifre edip ortalığa çıkmayın. Birileri sizi besliyor, köşenizde duruyorsunuz, besleme konumunuzda yolunuza devam edin" ifadelerini kullandı.

TRT Haber'de daimi konuk olarak katılan Yiğit Bulut, programda Mahçupyan'ın yazısından bir alıntı okuyarak "Bu adam bir yerlere sızmışlardan bir tanesi" dedi.

Bulut sözlerine şöyle devam etti:

Bunu yazan adam 'mahcup' olmuyor, çünkü 'mahcup' olmaz. Çünkü yüzsüz. O biraz önceki 32 trilyon doların faiziyle beslenen yerleştirilmiş köşe yazarlarından bir tanesi. Daha fazla şey söyleyeceğim ama terbiyem el vermiyor. Bunlar küresel cep tarafından besleniyor. Bugün Türkiye başkanlık sistemini tartışıyor, birileri başkanlık sistemini tartıştırmamak için elinden geleni yapıyor. Bunun önünde ne mahcup olanlar durur, ne mahcup olmayanlar durur, ne yüzlüler, ne yüzsüzler durur. Bunun önünde hiç kimse duramaz.