Nevşin Mengü'den ilk açıklama: Cinsel gönderme yaptığımı düşündüler sanırım...

Erdoğan-Trump görüşmesi haberini sunumu sonrası CNN Türk tarafından işten çıkarılan Nevşin Mengü, Erdoğan ile Trump görüşmesinin kısa süreceğinin belli olduğunu belirtirken, "Girdisi çıktısı 23 dakika sürdü deyince cinsel gönderme yaptığımı düşündüler sanırım” diye konuştu.

Trump ile Erdoğan'ın görüşmesi sonrası CNN Türk'teki görevine son verilen Nevşin Mengü, yaşananlara ilişkin açıklamada bulundu.

NişantaşıHaber.com'dan Çelik Çelikyaman'a konuşan Mengü, Erdoğan ile Trump görüşmesinin kısa süreceğinin belli olduğunu belirtirken, "Girdisi çıktısı 23 dakika sürdü deyince cinsel gönderme yaptığımı düşündüler sanırım” diye konuştu.

Mengü, “Çünkü Trump‘ın damadı hakkında Rusya ile ilişkileri üzerine soruşturma başlatılmıştı. Trump’ın Türkiye mürkiye umrunda değildi. Alı al, moru mordu. Hatta haber toplantısında da, ‘gazetecilerden soru cevap bile almayacak. Başında böyle bir iş var’ dedim. Girdisi çıktısı 23 dakika sürdü deyince cinsel gönderme yaptığımı düşündüler sanırım” dedi.

'BU KIZIN ORADA OLMASINI İSTEMİYORUZ'

Nevşin Mengü, işinden olmasıyla sonuçlarının devamındaki gelişmeleri şöyle anlattı :

“Dolayısıyla Ankara temsicimiz aracılığıyla patrona, ‘Bu kızın orada olmasını istemiyoruz‘ diye mesaj yollandı. Yapacak da bir şey yok. Zorla sunacak halimiz yoktu. Patronculuk yapmak için demiyorum ama – belki kadın olduğu içindir – Arzuhan Yalçındağ başından sonuna kadar uğraştı benim için. Bu Ankara acayip bir şey. İşler orada şöyle yürüyor: Ankara temsilcisi ile müsteşar sigara içerken diyor ki, patron sizin bilmem kime çok kızıyor. Temsilci de gözüne gireyim diye, ‘şuna şuna kızıyorlarmış‘ diye patronu arıyor. Böyle bir kasaba düzeni var. Ben de, kurumu zor durumda bırakmanın anlamı olmadığını düşünerek ayrıldım”