Güne soL'dan bakın: 9 Mart 2024

Dünyada ve Türkiye’de bugün neler oldu? Neler konuşuldu? Günün önemli gelişmeleri ve soL’un özel içerikleri her akşam soL Haber'de.

Haber Merkezi

KDK’lar 8 Mart’ta sokaktaydı: ‘Dişini sıkma, yumruğunu sık’

Kadın Dayanışma Komiteleri, 8 Mart’ı eylemlerle karşıladı. 7 ildeki eylemlerde kadınlar düzene karşı seslerini yükseltti.

Lezita grevcilerine 'Kuzu kuzu' dinleteni tanıyalım: Abalıoğlu Holding

İşçilerin direndiği Lezita'nın bağlı olduğu Abalıoğlu Holding'in yükseliş öyküsü tam bir tüccar patron hikayesi. Turgut Özal, Necmettin Erbakan, Fethullah Gülen...

Abalıoğlu Lezita'da grev alanının girişine engel: Suç duyurusunda bulunacaklar

Abalıoğlu Lezita'da dev hoparlörlerle işçilerin sesini bastırma girişimlerinin ardından şimdi de grev pankartının bulunduğu alana sendika yetkilileri ve grev gözcülerinin alınması engelleniyor.

Kiracıların dayanacak gücü kalmadı: 'Barınmak için konteyner kent talep ediyoruz'

Artan kiralar ve hayat pahalılığı kiracıları bezdirdi. Antalya'da Kiracılar Dayanışması Platformu kiracıların barınması için yetkililerden konteyner kent talep ediyor.

Okuyan'ın öngörüsü erkenden doğrulandı: Muhalefet 1 Nisan'ı bıraktı, 2028'e randevu vermeye başladı

Seçimleri her şeyin üzerine koyan muhalefet vatandaşın yaşadığı büyük ekonomik yıkımı umursamak bir yana dursun şimdiden '2028 seçimleri önemli' türküsünü söylemeye başladı.

AKP'li Elitaş'tan 'final' yorumu: Millet Erdoğan'ı isterse bizi ölüm ayırır

Erdoğan'ın yerel seçime haftalar kala yaptığı "final" açıklamasını yorumlayan AKP'li Elitaş, "Ölüm bizi ayırana kadar devam etmek isteriz" dedi.