Üniversitede cihat ve şehitlik propagandası!

İstanbul Ticaret Üniversitesi'nin Sütlüce yerleşkesinde 'Şubat ayı şehadet ayı: Cihat ve şehadet' başlıklı etkinlik düzenleniyor. Etkinliğin konuşmacısı da yandaş 'gazete' Akit'in yazarı Abdullah Yıldız.

Haber Merkezi

İstanbul Ticaret Odası tarafından 2001'de kurulan İstanbul Ticaret Üniversitesi, bugün cihatçı zihniyetin propagandasının yapılacağı gerici bir etkinliğe sahne olacak. 

"Şubat ayı şehadet ayı: Cihat ve şehadet" başlıklı etkinlik, öğrencilere afişlerle duyuruldu. Etkinliğin konuşmacısı da yandaş ve gerici "gazete" Akit'in yazarı Abdullah Yıldız. 

Bugün öğle saatlerinde Sütlüce yerleşkesinde gerçekleştirilecek etkinliğin afişinde 2. Abdülhamit, Necmettin Erbakan, Mısır'daki İhvan-ı Müslimin teşkilatının kurucusu Hasan El Benna, cumhuriyet düşmanı İskilipli Atıf Hoca gibi siyasal islamcı ve gerici sembollerin fotoğraflarına yer verildi. 

Etkinliğin sponsorları arasındaysa AKP'li cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın istişare konseyinde yer aldığı TÜGVA adlı yandaş vakıf bulunuyor.  

İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörlüğü, daha önce dans kulübündeki kadınların kıyafetlerine müdahale etmiş; okul yönetimi de gericilerin saldırısına uğrayan öğrencilere "Büyütmeyin" tavsiyesinde bulunmuştu.