Tutmayın küçük enişteyi: 'Ben giderim Almanya'ya, kimse beni durduramaz'

Almanya'da konuşma yapacağı salonun değiştirilmesiyle ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kendilerine görülmemiş bir baskı uygulandığını ifade ederek şunları söyledi: "Tam bir baskıcı sistem. Özel mülk sahiplerine otellere, düğün salonlarına baskı yaparak sözleşmeleri iptal ettiriyorlar. Hamburg’da düğün salonunun ruhsatını iptal etmeye kalktılar. Ben giderim. Kimse beni…

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya’nın Hamburg kentinde konuşma yapacağı salonun değiştirilmesiyle ilgili olarak, “Tarihte görülmemiş bir şekilde baskı uygulayarak tüm programlarımızı iptal etmeye çalışıyorlar. Tam bir baskıcı sistem. Hamburg’da düğün salonunun ruhsatını iptal etmeye kalktılar. Ben giderim. Kimse beni durduramaz” dedi.

Hürriyet'ten Hande Fırat'a konuşan Çavuşoğlu şunları söyledi: 

“Tarihte görülmemiş bir şekilde baskı uygulayarak tüm programlarımızı iptal etmeye çalışıyorlar. Tam bir baskıcı sistem. Özel mülk sahiplerine otellere, düğün salonlarına baskı yaparak sözleşmeleri iptal ettiriyorlar. Hamburg’da düğün salonunun ruhsatını iptal etmeye kalktılar. Ben giderim. Kimse beni durduramaz. Toplantı yapacak yer buluruz. İşletme sahiplerini tehdit ediyorlar. Tüm uygulamalar Nazi dönemindekine benziyor. Neticede antidemokratik uygulama hukuk dışı. Bunun karşılığını vereceğiz. Atılacak adımları değerlendireceğiz, altında kalmayız."