Bilal Erdoğan, babasını 'Ulubatlı Hasan’a benzetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, babasını 'Ulubatlı Hasan'a benzetti. Babası için "Şimdi düşmanın okları nereye gidiyor? Tayyip Erdoğan’a" ifadelerini kullnana Bilal Erdoğan "Tayyip Erdoğan ne yapıyor maşallah Ulubatlı Hasan gibi” dedi.

Ağrı'da yöneticisi olduğu vakfın programında konuşan Bilal Erdoğan, babası Tayyip Erdoğan için ilginç bir benzetmede bulundu.

Referandumda ‘Evet’ oylarının çıkması ile Türkiye’nin önünün açılacağını iddiasında bulunan Bilal Erdoğan, "Biz Yunan’ı denize döktüğümüz zaman bu güzel yurdun evlatları Yunanı denize döktüğü zaman Yunan aslında o devrin emperyalistlerin maşasıydı. Ve bu millet omuz omuza el ele Yunan’ı mağlup etti. Bugün bu milleti denize dökmek isteyenler kimle hareket ediyor. İşte Avrupa’daki bizi bölmek isteyenler bizi zayıflatmak isteyen emperyalist odaklarla ama bu millet Çanakkale’de nasıl bu yurdun düşmanlarını bu kardeş milletin düşmanlarını yendiyse 15 Temmuz’da da onları mağlubiyete uğrattı. Şimdi düşmanın okları nereye gidiyor? Tayyip Erdoğan’a, Tayyip Erdoğan ne yapıyor maşallah Ulubatlı Hasan gibi. Şimdi düşmanın okları ‘Hayır’ cephesinden hayır kampından geliyor” ifadelerini kullandı.