AKP'ye hatırlatma: Bu cesareti sizden alıyorlar...

AKP'nin yayın organlarından Akit TV sunucusu 'Sivil öldürecek olsak Cihangir, Nişantaşı, Etiler, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden başlarız' dedi, açıklama tepki çekince AKP'den de 'Bunu söyleme hakkını size kim veriyor, siz kimsiniz? Neyi temsilen böyle bir ifadeyi kullanıyorsunuz?' ayarı geldi. Oysa AKP'nin sorusunun yanıtı oldukça basit: Bunu söyleme hakkını…

Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini eleştiren herkesi anında hedef alırken, bu hedef almalar kısa süre sonra operasyona ve saldırıya dönüşüyor.

Bu hedef almalarda en büyük rol AKP'nin yayın organlarına düşerken, bu yayın organları içerisinde dili ve tarzıyla en fazla öne çıkanı hiç kuşkusuz Akit oluyor.

Sicili oldukça kabarık olan, tetikçiliği meslek edinen Akit, yıllardır imza attığı birçok skandala rağmen AKP tarafından korunmaya devam ediyor.

AKİT'İN SİCİLİ...

* 2010 yılına kadar "Vakit" adıyla yayın yapan "gazete", Danıştay üyelerine yapılan saldırı öncesi attığı hedef gösteren manşetle gündeme gelmişti.

* Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin başına gelmesinin ardından, “Kemal Kılıçdaroğlu yoksa sünnetsiz mi?” başlığıyla haber yapan da yine aynı gazeteydi.

* Yazarları Hüseyin Üzmez’in 14 yaşındaki bir kızı taciz etmesi sonrası açılan dava basına yansıyınca, 14 yaşındaki kızın namusunu sorgulayan yine bu "gazete" oldu. Bu haberlerden birinde, "Şu ana kadar Hüseyin Üzmez aleyhine delil olarak küçük kızın karakol beyanlarından başka bir bilgi yoktur. Bu kız da, ‘adı kötüye çıkmış bir kadın’la dolaştığı için, olaydan iki gün önce babasından dayak yiyen ve bu sebeple karakolluk olan bir kızdır" ifadelerine yer verdi...

* Aynı gazete Türkan Saylan'ın yakalandığı hastalıkla uğraşacak kadar alçalmayı başardı.

YENİ AKİT, VAKİT'İN BIRAKTIĞI YERDEN...

2010 yılında adının bulaştığı bataklıktan kurtulmak isteyen gazete, Yeni Akit adını aldı ve tetikçiliğe tam gaz devam etti.

Akit "cesurca" tüm muhalifleri hedef alırken, arkasında yine AKP vardı.

İşte Akit'in bazı haberleri:

BU 'CESARET' NEREDEN GELİYOR?

Bunca haberin ardından, bunca tetikçiliğin ardından sıkıntısız şekilde yoluna devam eden Akit, AKP kalkanıyla "cesur" şekilde tetikçilik yapmaya devam ediyor.

AKP Sözcüsü Mahir Ünal, tüm bunların ardından "Sivilleri öldürecek olsak Cihangir'den başlarız" diyen Akit TV'ye, "Bunu söyleme hakkını size kim veriyor, siz kimsiniz? Neyi temsilen böyle bir ifadeyi kullanıyorsunuz?" diye soruyor.

Cevabı biz verelim:

Bunu söyleme hakkını onlara AKP veriyor, onlar AKP'li, böyle bir ifadeyi AKP'yi temsilen kullanıyorlar...