Erdoğan'dan 'teröre' destek itirafı

Sabah gazetesi "Paralel'e yardım teröre destektir" manşetiyle çıkarken AKP'li Adalet Komisyonu Başkanı Hakkı Köylü'nün bu sözleri Erdoğan'ın Cemaat'e hitaben kullandığı "ne istediler de vermedik" sözlerini akıllara getirdi.

Havuz gazetesi Sabah, Adalet Komisyonu Başkanı Hakkı Köylü'nün "Paralel'e yardım teröre destektir" sözlerini manşetine taşırken bu sözler akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini getirdi.

Erdoğan, dershane kavgasının yaşandığı günlerde Cemaat'e hitaben "ne istediler de vermedik" demiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Bazı çevrelerde başbakan cemaate kızgın olduğu için bu adımlar atılıyor deniliyor. Dört dörtlük iftira, yalan. Eğer olay cemaat olarak değerlendirilecekse, o zaman cemaatin en ileri gelenleri, mensupları bugüne kadar acaba Tayyip Erdoğan’a ne getirdiler de Tayyip Erdoğan bunu geri gönderdi? Yani üniversitelerin hazırlanması, üniversitelerin verilmesiyle alakalı adımlardan tutun da birçok faaliyetlere yönelik yapabileceğimiz ne varsa bunları yaptık. Benden geri dönen hiçbir şey yoktur. Buna şahittir. Her şeyi Rabbim biliyor, başka bir şeyi söylemeye gerek yok.