Erdoğan tüm Rizeliler'i AKP'li yaptı

Kendisine muhalif olan kişileri bulduğu her fırsatta AKP'lilere yuhalatan Erdoğan'ın yeni hedefi Fox TV spikeri İsmail Küçükkaya oldu.

Fox TV’de sabah yayın yapan ve "Bilmek Zorundayız" programını sunan İsmail Küçükkaya, Rize'de gerçekleştirdiği programda AKP'lilerin sözlü saldırısı sonucu yayını kesmek zorunda kalmıştı.

Bugün'de Cumhurbaşkanı Erdoğan "Rizeliler Buluşuyor" adlı etkinlikte Küçükkaya'yı hedef göstererk tüm Rizeliler'i AKP'li ilan etti. Erdoğan'ın Küçükkayay'ı hedef alan sözleri şu şekilde

"Geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalının spikeri Rize’ye gitmiş. Bunu duydunuz mu yoksa? Orada bir program yapıyor. Oradaki hemşerilerime güya benim aleyhimde bazı şeyler söyletecek. Hemşerilerimden laf alamayınca, araya girip kafasındakileri kendi söylüyor. O televizyon spikeri hemşerilerimin sözlerini dinlemek yerine önce ara veriyor, sonra da yayını tümden kesiyor. İşte bunların maalesef karakteri bu, yapısı bu. Bunların dertleri milleti dinlemek değil, kendi söylemek istediklerini insanların ağzından almaya çalışıyorlar. Yahu Rizeli bu oyuna gelir mi? Hepsi de aslanlar gibi yapılan hizmetleri bir bir anlattı. Hepsinin de diline sağlık gönlüne sağlık."

Daha sonra sözlerini sürdüren Erdoğan, gazetecileri hedef alarak "Gazeteci, televizyoncu kisvesi altında muhalefetin borazanlığını yapanlar inşallah bu örnekten gerekli dersi almışlardır” dedi.