AKP'li 'öğretmenden' çirkin paylaşım: Vücut hatlarını belli eden kızlar zinaya davet eder!

Beden eğitimi dersine çıkan öğrencileri görünce tahrik olduğunu söyleyen imam hatip öğretmeni Ercan Harmancı'ya aynı kentteki başka bir öğretmenden destek geldi. İmam hatip meslek dersleri olduğunu söyleyen A.F.K. adlı öğretmen, "Hocam sen hakkı söyledin, vücut hatlarını belli eden kızlar zinaya davet eder" yazdı.

Konya’da öğretmenlik yaptığını söyleyen A.F.K. isimli kişi, "Kızların vücut hatlarını gösterecek şekilde giyinmelerinin zinaya davet olduğunu" öne sürdü.

Geçen günlerde Konya’daki Ayşe-Kemal İnanç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde felsefe öğretmeni olarak görev yapan Ercan Harmancı, sosyal medya hesabından “Bir genç kızın vücut hatlarını gördükten sonra şeytan size üflemiyorsa ya erkekliğinizi ya da imanınızı kaybetmişsiniz demektir" yazmış ve tepki toplamıştı. Tepkiler üzerine Harmancı açığa alınmıştı.

İMAM HATİP MESLEK DERSİ ÖĞRETMENİNDEN DESTEK!

Diken'de yer alan habere göre paylaşımın altında da genelde Harmancı’yı destekler yorumlar yapılırken bir yorum dikkat çekti.

Meslek dersleri öğretmeni olduğunu söyleyen A.F.K. şunları yazdı: “Hocam sen hakkı söyledin, biz şahidiz. Ben bir meslek dersleri öğretmeniyim. Kızların vucüt hatlarını gösterecek şekilde giyinmelerınin zinaya davet olduğunu aynen söylüyorum. Kuran talebesi olan herkes böyle düşünür, böyle söyler. Burdan yetkililere söylüyorum, bu yüzden soruşturma açılacaksa bana da açsınlar.”