El Nusra şeriat yasalarını uyguluyor: 11 Suriye askerini kurşuna dizdiler

Suriye'de dış destekli muhaliflerin estirdiği terör devam ediyor. Gözü dönmüş El Nusra militanları, esir aldıkları 11 Suriye askerini “şeriat yasaları” gereğince katletti.

El Kaide bağlantılı El Nusra Cephesi militanlarının katliamları durmak bilmiyor. Sosyal paylaşım sitelerinde dolaşıma çıkan bir videoda, bir militan gözleri bağlı şekilde diz çöktürdükleri 11 Suriye askerini başlarından vurarak öldürüyor.

Suriye'nin doğusundaki Deir ez-Zour'da meydana gelen olayda, infazı gerçekleştiren yüzünü siyah bir maskeyle kapatılmış El Nusra'lının Suudi aksanıyla konuştuğu görülüyor.

Askerlerin “Suriye'deki kardeşlerimize ve ailelerimize karşı gerçekleştirdiği saldırılar nedeniyle Şeriat yasalarına göre infaz edileceğini” söyleyen militan, “Alluhu ekber” sloganları eşiliğinde kurbanları başlarının arkasından vurarak öldürüyor. (Videoyu izlemek için tıklayın)

Geçtiğimiz günlerde, internete düşen başka bir videoda da ÖSO'ya bağlı El Faruk Tugayı'nın başındaki Halid Hamad (takma ismiyle Ebu Sakkar), öldürdükleri bir Suriye askerinin göğsünü bıçağıyla açtıktan sonra, askerin ciğerini çıkarıyor, sonra da ısırıyordu.

Sonrasında TIME WORLD' konuşan katil, görüntülerin gerçek olduğunu ve başka bir Suriye askerini de testereyle parçalara ayırdığını anlatıyordu. Gözü dönmüş katil,
“Bütün Alevileri katledeceğiz” tehdidini savurmayı da unutmamıştı.

(soL- Dış Haberler)