O cani ÖSO'cu konuştu: 'Alevileri testere ile kestim'

Geçtiğimiz günlerde öldürdükleri bir Suriye askerinin ciğerini çıkarıp kameralar karşısında ısıran o ÖSO'lu TIME WORLD'a konuştu. Görüntülerin gerçek olduğunu söyleyen gözü dönmüş katil, başka bir Suriye askerini de testereyle parçalara ayırdığını söylerken, “Bütün Alevileri katledeceğiz” tehdidini savurdu.

Geçtiğimiz günlerde görüntüleri sosyal paylaşım sitelerine düşen ve soL Portal'da da yer verdiğimiz haberde ÖSO'lu bir katil, öldürülmüş bir Suriye askerinin göğsünü bıçağıyla açtıktan sonra, askerin ciğerini çıkarıyor, sonra da ısırıyordu.

İsminin Halid Hamad olduğu öğrenilen katil, TIME WORLD'a yaptığı açıklamada görüntülerin gerçek olduğunu ve pişman olmadığını belirtirken, gazeteye başka bir videoda da bir Alevi Suriye askerini nasıl öldürdüğünü anlatıyor:

İnşallah bütün Aevileri katledeceğiz. Onlara göndereceğim başka bir video daha var. Videoda başka bir Şebbiha'yı testereyle kesiyorum. Bildiğimiz ağaç testeresi. Onu irili ufaklı parçalara ayırıyorum.

Çektiği videoların Suriye askerleri üzerine “özel bir etkisi” olduğuna inandığını söyleyen Hamad, “Videoda yaptıklarımdan sonra inşallah onlar asla Ebu Sakkar'ın (Hamad'ın kullandığı takma isim) olduğu yere gelemeyecekler” diye konuştu.

Halid Hamad aynı zamanda Suriye'de birçok katliamdan sorumlu El Faruk Tugayı'nın da liderliğini yapıyor. Öte yandan PYD lideri Salih Müslim daha önce "ılımlı" muhalefete örnek olarak El Faruk Tugayı'nı göstermişti.

(soL- Dış Haberler)