VİDEO - Gericiliğe okullar, yurtlar, bakanlıklar yetmedi: Raylarda namaz kıldı

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde yol kenarına park eden minibüs sürücüsü, tramvay hattının kenarında namaz kılmaya başladı. Bu sırada sefer yapan tramvay makinisti, onlarca yolcusuyla hat üzerinde durdu, namazın tamamlanmasını bekledi.

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde seferlerine bir süre önce başlayan tramvay hattında yaşanan olay, sosyal medyada tepki çekti. 

Minibüsünü durduran gerici, namaz vaktini kaçırmamak için Yalı caddesi üzerinde aracını park ettikten sonra, yol kenarındaki tramvay hattı üzerinde namaza durdu. Bu sırada namaz kılan kişiyi fark eden makinist gericinin yakınında fren yaptı ve onlarca yolcusuyla beklemeye başladı.

Bu anlar, bu sırada balkonda bulunun vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, namazını tamamlayan gercinin hızla ayağa kalkıp eliyle tramvayı kullanan makiniste ve içerisindeki yolculara teşekkür ettiği de görüldü.

Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Karşıyaka Belediye Başkanı CHP'li Hüseyin Mutlu Akpınar, skandal olaya ilişkin hoşgörüsünde vurgu yaptı.

Öte yandan onlarca yolcunun bir gerici yüzünden kaybettiği vakit ve çektiği işkence görmezden gelindi.