İzmirli patronlar Binali Yıldırım'a ödül vermeye doyamadı!

İzmirli patronların örgütü İzmir Ticaret Odası tarafından her yıl verilen "İzmir Şehrine Katkı Ödülü" bu yıl da Başbakan Binali Yıldırım'a verilecek. İTO Başkanı Ekrem Demirtaş, "İzmir Şehrine Katkı Ödülü'nün üçüncü kez Başbakan Binali Yıldırım’a verilmesini kararlaştırıldık" dedi.

soL-İzmir

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir-İstanbul Otoyolu, İzmir-Ankara Hızlı Tren, Körfez Geçişi, Çandarlı Limanı gibi altyapı yatırımlarının sürdüğüne dikkati çekerek, "Bunların devam etmesinde en büyük pay sahibi de kuşkusuz İzmir Milletvekili olan Başbakan Sayın Binali Yıldırım. Bu nedenle, 2016 yılında İzmir Şehrine Katkı Ödülü'nün üçüncü kez Başbakan Binali Yıldırım’a verilmesinin kararlaştırıldık" ifadelerini kullandı.

BİNALİ YILDIRIM'A "EŞSİZ LİDER" DEDİ!

Demirtaş, Binali Yıldırım'a ödülü "15 Temmuz hain darbe girişimine karşı ve hain terör olaylarınının yoğunlaştığı dönemde sergilediği eşsiz liderlik nedeniyle" de vereceklerini söyledi.

Demirtaş, Binali Yıldırım'ın başbakanlık görevine getirildiği dönemde gazetelere tam sayfa ilan vererek, Binali Yuldırım'ı "Çağımıza damgasını vuran", "İzmir'i Anadolu'ya bağlayan", "Saymayı unuttuğumuz projeleri gerçekleştiren", "Hızlı ve çözüm odaklı" gibi ifadelerle övmüştü!