İzmir'de Başbakan için alınan önlemler, görevliler ile vatandaşlar arasında gerginliğe yol açtı

İzmir'e bu akşam Başbakan Binali Yıldırım'ın geleceğini gerekçe gösteren görevliler, Swissôtel Büyük Efes çevresinde park halindeki araçları çekicilere bindirip götürdüler. Araç sahipleri ile görevliler arasında gerginlik yaşandı. Öte yandan otel çevresindeki iş yerlerinde çalışanların kimlik numaralarının toplandığı öğrenildi.

Haber Merkezi

İzmir'e bu akşam bir program için gelecek olan Başbakan Binali Yıldırım'ın gelişi öncesinde, araçları çekilen yurttaşlar ile görevliler arasında gerginlik yaşandı. 

Cumhuriyet Meydanı'na bakan Swissôtel Büyük Efes çevresindeki tüm araçları, sahiplerine ulaşıp haber vermeden çeken görevliler ile araç sahipleri arasında çeşitli tartışmalar yaşandı. Daha önceki uygulamalarda, Cumhurbaşkanı ya da Başbakan'ın gelişinden bir gün önce araç sahiplerinin uyarıldığını ancak bu kez herhangi bir uyarı notu bırakılmadan emrivaki yapıldığını söyleyen vatandaşlar, araçların bu şekilde çekilmesini zorbalık olarak nitelendirdiler. 

OTEL ÇEVRESİNDEKİ İŞ YERLERİNDE ÇALIŞANLARIN KİMLİK NUMARALARI TOPLANDI

Öte yandan Swissôtel Büyük Efes çevresindeki tüm iş yerlerinin insan kaynakları birimlerinden, iş yerlerinde çalışanların T.C. kimlik numaralarının istendiği öğrenildi.