Erdoğan sömürüyü görmezden geldi, işçileri suçladı: İnsanımız iş beğenmiyor!

AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, partisinin Erzurum'daki il danışma toplantısında çalışma hayatındaki insafsız sömürüyü görmezden gelerek, ülkenin emekçilerini "iş beğenmemekle" suçladı. Erdoğan, "3. havalimanına işçi bulamıyoruz. Uzak Doğu'dan işçi getiriliyor. Niye? İnsanımızda iş beğenmeme durumu var" dedi.

AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan Erzurum'da AKP il danışma toplantısında konuştu. Erdoğan, Kuzey Irak yönetiminin Mossad'la beraber olduğunu söyledi. 

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

  • Vatanımızı bölemeyecekler. Buna teşebbüs edenler bunu ağır ödeyecekler. Benim milletimin huzurunu kaçırmaya kimsenin haddi değildir. Mesele Erdoğan, Ak Parti meselesi değil bunu anlatacağız. Tam tersi bir durum olursa Türkiye kaybeder. Ak Parti kazanırsa Türkiye kazanır. Ak Parti kaybetsin de Türkiye'ye batarsa batsın diyen hastalıklı bir zihniyet var. Şimdiden kapı kapı dolaşmalıyız. 
  • 3. havalimanına işçi bulamıyoruz. Uzak doğudan işçi getiriliyor. Niye? İnsanımızda iş beğenmeme durumu var. 
  • Kuzey Irak yönetimine en çok desteği biz verdik. Elimizdeki imkanları onlarla paylaştık. Zamanı geldi dost gördüğümüz ülkeleri onlar için karşımıza aldık. Tek isteğimiz: Irak'ın bütünlüğünden yana kalsınlar. Geçmişte yaptıklarımızdan pişman değiliz. Kuzey Irak bize rağmen bizim aleyhimize bir adım atmıştır ama bunun bedelini ödeyecektir. İsrail bayraklarıyla dolaşmak bizi ciddi manada üzmüştür. Bu yönetimin Mossad'la geçmiş ilişkileri ortaya çıktı.