Erdoğan CHP'nin 'Hayır' çadırında görevlilerle tartıştı: Siz de genel başkanınız gibi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul Sarıyer'de CHP'nin 'hayır' çadırına ziyaretinin tartışmayla sonuçlandığı öğrenildi. Erdoğan'ın CHP'lilerin çadırında "Siz de Genel Başkanınız gibi yalan konuşuyorsunuz" dediği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün İstanbul'da CHP'nin çadırını ziyaret ederken, görüşmenin tartışmayla sonuçlandığı belirtildi.

Bir CHP'linin çağrısı üzerine çadıra gelen Erdoğan'ın görüşmesinin ilk bölümünün karşılıklı sohbetle geçtiği ancak daha sonra tartışma çıktığı ileri sürüldü.

Konuya ilişkin Çağdaş Ses'te yer alan habere göre, görüşmenin sonuna doğru yapılan referandum sohbetinde "Partili Cumhurbaşkanı istemediğini" söyleyen görevlilere sinirlenen Erdoğan, "ABD'de de aynı sistemin olduğunu" söyledi. "Ama biz ABD değiliz" cevabına karşı daha da gerilen Erdoğan görevlilere sert şekilde çıkıştı. Erdoğan, "Siz de Genel Başkanınız gibi yalan konuşuyorsunuz" dedi.

CHP'li görevliler de bu çıkışa karşı olarak "Genel Başkanımız buarada yok, onun hakkında bu şekilde konuşamazsınız" yanıtını verdi.