AKP'li Boynukalın: Dört kişiyle gazeteci dövecek kadar kalleş değiliz

Bir süre önce Hürriyet gazetesine baskın düzenleyen ve "Bunlar dayak yememiş hiç, bizim hatamız bunlara zamanında dayak atmamak oldu" diyen AKP Milletvekili Abdurrahim Boynukalın, Ahmet Hakan'a saldırı sonrasında Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Dört kişiyle gazeteci dövecek kadar kalleş değiliz" dedi.

Hürriyet Gazetesi’ne düzenlenen taşlı, sopalı saldırıda kalabalık grubun içinde olan ve daha sonraki günlerde ortaya çıkan bir videosunda Ahmet Hakan’ın Nişantaşı’ndaki evinin önüne gitmeyi düşündüğünü söyleyip “Bunlar dayak yememişler hiç. Bizim hatamız bunlara zamanında dayak atmamak oldu!” diyen AKP İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın, Hakan’a yapılan saldırının ardından bir mesaj yayınladı.

"ŞİİDETE BULAŞMAYAN TERTEMİZ HAREKETİZ!"

Saldırıdan birkaç saat sonra Twitter hesabından açıklama yapan ve Hakan’a ‘geçmiş olsun’ diyen Boynukalın, “Tarihinde asla şiddete bulaşmayan tertemiz bir hareketiz. Ne eli taşlı, sopalı insanlarla gazete camı indirecek kadar çapulcuyuz, ne de evinin önünde dört kişiyle gazeteci dövecek kadar kalleşiz” dedi.