Finansbank'ta kıyım: Çalışanları işten çıkartıp 1 Mayıs kutladılar!

Yunan sermayesinin geçen yıl Katarlılara sattığı Finansbank'ta Nisan ayının son işlem günü işten çıkarmalar yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 28 Nisan Cuma günü, aralarında 20 yıllık tecrübeli bankacıların da bulunduğu 186 kişi işten çıkartıldı. Bankanın genel müdür yardımcısı ise sosyal medya hesabından "Yaşasın 1 Mayıs" paylaşımında bulundu!

Haber Merkezi

Yunanlı patronların Katarlılara sattığı ve adı QNB Finansbank olan bankada, Nisan ayının son gününde 186 bankacı işten çıkartıldı. 

Aralarında 20 yıllık tecrübeli banka çalışanlarının da bulunduğu 186 kişi, iki dakikalık görüşmeler sonucu kapının önüne koyuldu. 

paramedya.com sitesinde yer alan habere göre, Körfez sermayeli banka, ayınn son işlem gününde personel kıyımına imza attı. 

İŞTEN ÇIKARDI, "YAŞASIN 1 MAYIS" PAYLAŞIMINDA BULUNDU!

Çalışanların işten çıkarılma kararını duyuran Finansbank'ın insan kaynakları yönetiminden sorumlu genel müdür yardımcısı Hakan Alp, aynı gün kişisel sosyal medya hesabında 1 Mayıs paylaşımında bulundu. Paylaşımda, "İş emek özgürlük yaşasın 1 Mayıs" pankartı taşıyan çizgi kahraman Avni tiplemesi yer aldı. Genel mdürü yardımcısı Alp, bu paylaşıma "Sevgili Avni..." notunu da ekledi. 

Bu paylaşımı gören çok sayıda banka çalışanı tepki gösterdi. Söz konusu paylaşımın kendilerini incittiğini belirten bankacılar, "Bir gün önce çalışanları işten atan bankanın genel müdür yardımcısının bu paylaşımı alay edici" dediler.