Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Yeşil Sol'dan İstanbul ve Ankara'da aday açıklaması

Yeşil Sol Parti’nin Meclis Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, 'İstanbul’da aday çıkarmamız için özel bir karara gerek yok. O zaten doğalı' dedi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 20.06.2023 , 16:35 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Yeşil Sol Parti Meclis Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, partisinin yerel seçim hazırlıklarına dair konuştu.

Diken'e açıklamada bulunan Beştaş, "Bundan sonra 2024 yılındaki yerel seçimlerde şu anki temel kabul ve partilerin çalışma yöntemi olarak, İstanbul’da milyonlarca oy alıyorken niye aday çıkarmayalım? Kaldı ki ilçelerde de çok güçlü olduğumuz ilçeler var. Ankara’da ya da İzmir’de, Adana’da ya da Mersin’de, Muğla’da ya da Aydın’da ve Konya’da yani herhangi bir ilde neden aday çıkarmayalım?" dedi.

Beştaş, "İstanbul’da aday çıkarmamız için özel bir karara gerek yok. O zaten doğalı… Asıl çıkarmayacaksak karar almamız lazım" diye konuştu.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.