Türkiye bu fotoğrafı Thodex vurgunuyla görmüştü: Peker'in videosundan da 'çıktı'

Ülkücü mafya Sedat Peker'in son videosunda bahsettiği 'yeğen', kısa süre önce Türkiye'nin gündemine oturan bir vurgunun sahibiyle aynı karede görülmüştü.

Haber Merkezi

Yayınladığı son videoda Soylu’yu hedef alan ülkücü mafya Sedat Peker, Soylu'nun öz yeğeni Hasan Berk Işık hakkında da konuştu.

Peker, şarkıcı olan Hasan Berk Işık için Soylu'nun eniştesini Polat Yağcı ile tanıştırdığını iddia etti.

Peker, "Ablanın kocası Abdullah Bey'i benim yanıma yollamadın mı? 'Oğlu şarkıcı olacak' diye Polat Yağcı ile enişteni tanıştırdım. Tüm kanallarda yayınlattım. O zaman iyiydim" ifadelerini kullandı.

Videoda adı geçen Hasan Berk Işık’ı kamuoyu başka bir yerden daha tanıyor.

2 milyar dolarla yurtdışına kaçan kripto para borsası Thodex'in sahibi Fatih Faruk Özer’in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile olan fotoğrafındaki üçüncü kişinin, Soylu’nun yeğeni Hasan Berk Işık olduğu ortaya çıkmıştı.

Hasan Berk Işık, Soylu’nun kız kardeşi Fatma Soylu Işık’ın oğlu.

'Tanımıyorum'

Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İlgili şahıs Faruk Fatih Özer'i tanımıyorum. Bir yakınımız vasıtasıyla 23 Aralık 2019'da yazılımcı gençlere verdiğimiz randevuya eklemlenerek gelmiştir. Randevu listesinde ismi mevcut değildir ve sadece fotoğraf çekimi esnasında odaya alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadesini kullanmıştı.