Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Tribününden düşen taraftar öldü, maç tatil edildi

River Plate ve Defensa y Justicia maçında bir taraftarın tribünden düşüp ölmesi sonrası maç tatil edildi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 05.06.2023 , 09:40 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Arjantin’de River Plate ve Defensa y Justicia takımlarının oynadığı müsabaka, bir taraftarın tribünden düşüp, hayatını kaybetmesi nedeniyle tatil edildi. 

BBC Türkçe'de yer alan habere göre, River Plate takımının başkent Buenos Aires’teki Monumental Stadyumu’nda yaşanan olayın ardından polis ve itfaiyenin olay yerini kordon altına almasının ardından, hakem Fernando Rapallini maçı durdurdu. 

River Plate yönetimi taraftarın “olay yerinde” öldüğünü ve soruşturma başlatıldığını açıkladı. 

Yazılı açıklamada, “Olay yerine polis ve çeşitli güvenlik güçleriyle birlikte tıbbi yardım anında ulaştı. Sivori Alta tribününün %90’ı doluydu. Düşme sırasında üçüncü tarafların bir dahli yoktu. Ayrıca tribünde herhangi bir şiddet olayı yaşanmadığı da teyit edildi” denildi.

Kulüp sonra ölen taraftarın adını Pablo Marcelo Serrano olarak açıkladı ve yakınlarına başsağlığı diledi 

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.