Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Tartıştığı eşini sırtından üç defa bıçaklayan saldırgan gözaltına alındı

Tartıştığı eşini sırtından üç defa bıçaklayarak yaralayan saldırgan Murat D, gözaltına alındı. Yaralanan Yasemin D'nin durumunun kritik olduğu belirtildi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 02.04.2023 , 16:52 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Samsun'un Kavak ilçesinde 46 yaşındaki Murat D, tartıştığı 32 yaşındaki eşi Yasemin D.'yi sırtından üç kez bıçaklayarak ağır yaraladı.

DHA'nın haberine göre; olay, 19 Mayıs Mahallesi Adnan Menderes Caddesi'nde meydana geldi. Murat D. ile eşi Yasemin D. iddiaya göre ailevi nedenlerle tartışmaya başladı. Murat D, tartışma sırasında Yasemin D.'yi sırtından üç kez bıçaklayıp, 5 yaşındaki kızını da alarak olay yerinden kaçtı. 

Kavak Devlet Hastanesi'ne ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Yasemin D.'nin ameliyata alındığı ve durumunun kritik olduğu belirtildi.

Canik ilçesinde gözaltına alınan Murat D. ise ilk ifadesinde, "Eşim eşyaları kesiyordu. Ben de elinden bıçağı alıp, onu yaraladım" dedi. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. 

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.