Savaş Sarı'dan Hamza Dağ'a: 'Reklam yapmak için insanları dilediğiniz gibi TKP'li yapamazsınız'

AKP'nin İzmir adayı Hamza Dağ’ın “TKP’li genç AKP’ye oy verecek” reklamını TKP’nin adayı Savaş Sarı yalandı. Sarı, “Reklam yapmak için insanları dilediğiniz gibi TKP'li yapamazsınız Hamza Dağ” dedi.

Haber Merkezi

Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, parti ismi ve logosu olmadan başladığı seçim çalışmasına değişik yollarla devam ediyor.

AKP’li Dağ’ın seçim çalışmalarını yapan yandaş A Haber “Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında tarihi Kemeraltı Çarşısı’nı dolaştı.

Türkiye Komünist Partili (TKP) olduğunu söyleyen bir genç, ilk defa AK Parti’ye oy vereceğini söyledi” paylaşımı yaptı. Yapılan paylaşıma yanıt Türkiye Komünist Partisi (TKP) İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Savaş Sarı’dan geldi. TKP’li Sarı, paylaşımda söz konusu kişin TKP’li olmadığını açıkladı ve "Reklam yapmak için insanları dilediğiniz gibi TKP'li yapamazsınız Hamza Dağ" dedi.

Sarı’nın verdiği yanıt şöyle:

“Reklam yapmak için insanları dilediğiniz gibi TKP'li yapamazsınız Hamza Dağ. Bu kardeşimizin TKP ile bir bağı yok. Ama TKP'ye sempati duyuyorsa kapımız her zaman açık. Buyursun gelsin anlatalım AKP'ye asla oy vermemesi gerektiğini.”