SADAT Yönetim Kurulu Başkanı Tanrıverdi: Sedat Peker birkaç defa randevu talep etti

SADAT Yönetim Kurulu Başkanı Tanrıverdi, ülkücü mafya Sedat Peker'in kendisi ve ağabeyinden randevu talebinde bulunduğu açıkladı.

Haber Merkezi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "terörist yetiştiriyor", "seçim güvenliğini hedef alıyor" dediği SADAT'ın Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tanrıverdi, ülkücü mafya Sedat Peker'in SADAT'tan birkaç defa randevu talep ettiğini açıkladı.

TELE1'in haberine göre, Tanrıverdi, Peker’in kendisi ve ağabeyi Adnan Tanrıverdi'den birkaç defa randevu talep ettiğini ancak Peker'in isteğini kabul etmediklerini açıkladı. Tanrıverdi'nin konuya dair açıklaması şöyle:

"2015, 2016 döneminde Sedat Peker arattırarak birkaç defa benden ve Adnan Paşa’dan randevu talep etti. Randevu vermedik. Davet etti gitmedik. ‘Bir düğüne davetliyim risk almak istemiyorsanız orada görüşelim’ dedi. Bunları kabul etmedik. Geçen sene yaptığı iddialardan sonra şunu anladık. Birileri gitmiş Sedat Peker’e biz SADAT’tanız demiş. O da doğruluğunu teyit etmek için bizi aramış. Doğruluğunu teyit etmeyince iddianın peşini bırakması gerekiyordu. Ama o buna devam etmiş. Kim yapmıştır bunu? O dönem FETÖ çok aktifti. FETÖ Sedat Peker’i aldattı diye düşünüyorum."