Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan Adana depremi sonrası açıklama

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Ercan, Adana Kozan'daki depremle ilgili 'Bunun ardından daha büyük deprem gelirse ya da Adana'ya inerse şaşırırım' dedi.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 25.07.2023 , 10:11 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Adana'nın Kozan ilçesinde saat 08.44'te 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Adana'nın Kozan ilçesi olan 5,5 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin 11.27 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Adana'daki deprem sonrası sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Kozan'da gerçekleşen M5,5'luk artçı depremin geleceğini geçen hafta Twitter'dan yazmıştım. Bunun ardından daha büyük deprem gelirse ya da Adana'ya inerse şaşırırım. Geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.