Sayfa yolu
Özgür Özel'den Erdoğan'a: Siyasi şantaj yapıyor
soL'a güvenin, algoritmaya müdahale edin. Tek tıkla soL Haber'i Google'da tercih edilen kaynağınız olarak belirleyin.
Haber Merkezi
Yayın Tarihi: 04.02.2024 , 16:56 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, saldırı sonucu yaşamını yitiren taksi şoförü Oğuz Erge'nin ailesine İzmir'de taziye ziyaretinde bulundu.
Özgür Özel, ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Özel, açıklamasında, "Bugün özellikle aileyi görmek, geride bıraktıkları için bir şey yapabilir miyiz diye ziyaret ettik. Bu geride kalanlarla ilgili elimizden geleni yaparız. Ümit ediyorum bu kayıp, bundan sonraki taksicilerin evlatlarının yetim kalmaması noktasında bir kazanıma dönüşebilir" dedi.
Erdoğan'a tepki
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay'daki sözlerine tepki gösteren Özel, "Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Genel iktidarla yerel iktidar birlikte olmazsa hizmet gelmez' ifadeleri gerçekten vicdan sahibi, yürek sahibi, akıl sahibi kimsenin bırakın söylemeyi, duymaya bile tahammül edemeyeceği laflar" dedi.
"Hatay'a siyasi şantaj yapıyor olmasının ayıbını Hataylılara havale ediyorum" diyen Özel, şöyle devam etti:
"Diyor ki 'Benim partimden bir belediye başkanı olmadığı için ben Hatay'ı hizmetsiz bıraktım, seçmezseniz yine getirmem.' Yalan da söylüyor. Kendi belediyelerinin olduğu yerde de sorunları çözmüş değil. Siyasi şantaj yapıyor ve oy istiyor. Ben bunu bütün milletimize şikayet ediyorum. Bilhassa AK Parti'ye oy veren vicdan sahibi insanlara havale ediyorum. Depremzedeye tehdit olur mu, böyle vicdan olur mu!"
Özel, son olarak, "Recep Tayyip Erdoğan'un kalbinin yerinde taş olsa bu laf edilmez... Olmaz olsun senden gelecek hizmet. Yazıklar olsun! Bir insanın gözü bu kadar nasıl döndü gerçekten inanmıyorum! Kalbinin yerinde taş var demek ki bu adamın!" ifadelerini kullandı.
soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.
