Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Muş'ta 2 kız çocuğu, metruk evde asılı halde ölü bulundu

Muş'un Varto ilçesinde, Atatürk Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi P.A. ve Z.T., P.A.'nın babasına ait metruk evde, ipte asılı halde ölü bulundu.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 19.01.2024 , 07:12 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Muş'un Varto ilçesinde dün saat 17.00 sıralarında Kültür Mahallesi’nde meydana gelen olaya göre, Atatürk Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi 14 yaşlarındaki P.A. ve Z.T.'nin akşam olmasına rağmen evlerine gitmemeleri üzerine yakınları tarafından arama çalışması başlatıldı.

DHA'nın haberine göre, yapılan arama sonucunda P.A.'nın babası Cemal A., kendilerine ait müstakil ve metruk evde, iki kız çocuğunu da ipte asılı halde buldu.

Cemal A.'nın durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerce yapılan kontrolde 2 çocuğun da yaşamını yitirdiği belirlenirken, haberi duyan yakınları sinir krizi geçirdi.

P.A. ve Z.T.'nin cesedi savcılık ve ekiplerin olay yerindeki incelemesinin ardından, önce Varto Devlet Hastanesi'nin morguna, daha sonra ise kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Muş Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.