Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Manisa'da fabrika işçilerini taşıyan midibüs devrildi: 20 yaralı

İzmir'deki bir gıda fabrikasına işçi taşıyan servis midibüsünün Manisa'nın Turgutlu ilçesinde devrilmesi sonucu 20 kişi yaralandı.

Haber Merkezi

Yayın Tarihi: 09.08.2023 , 10:19 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde fabrika işçilerini taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu yaralanan 20 kişi, hastaneye kaldırıldı.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki bir gıda firmasına işçi taşıyan Ayhan Ç.'nin kullandığı 45 J 6541 plakalı midibüs, Erbiller Sanayi Sitesi yakınlarında kontrolden çıkarak orta refüje çarptı ve yan yattı.

İhbar üzerine kaza yerine ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada servis aracındaki 20 kişi yaralandı.

AA'nın aktardığına göre çevre hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza sonrası İzmir-Ankara karayolunun trafiğe kapanması nedeniyle ulaşım, servis yolundan sağlandı.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.