Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

İsrail bir gazeteciyi daha öldürdü

İsrail'in Gazze'de bir mülteci kampına düzenlediği saldırıda gazeteci Abdulkerim Avde yaşamını yitirdi.

Dış Haberler

Yayın Tarihi: 13.12.2023 , 14:17 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54

İsrail'in Gazze'de düzenlediği saldırılarda bir gazeteci daha yaşamını yitirdi.

Filistin Gazeteciler Sendikası İsrail güçlerinin Gazze'deki Nuseyrat Mülteci Kampı'na yönelik saldırısında eski El Mayadin muhabiri, gazeteci Abdulkerim Avde'nin yaşamını yitirdiğini doğruladı.

Gazze'deki hükümete bağlı Medya Ofisi de gazeteci Abdulkerim Avde'nin İsrail'in saldırılarında hayatını kaybettiğini duyurdu.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılarda ölen Filistinli gazetecilerin sayısı Uluslararası Gazeteciler Federasyonu'na göre en az 64 olarak açıklandı.

Gazze'deki hükümetse İsrail'in saldırılarında ölen basın mensubu sayısının Avde'nin ölümüyle birlikte 87'ye yükseldiğini duyurdu.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.